Cavaletti training Panta Rhei

Kaart wordt geladen...

Wanneer
25-03-2018
Hele dag

Locatie
Stal Panta Rhei

Categorieën Geen Categorieën


Cavaletti training Panta Rhei

Zondag 25 Maart is er weer een Cavaletti training bij de Panta Rhei in Waverveen. Er is zoveel meer te halen uit dressuurpaard door het trainen met cavaletti’s, niet alleen voor springpaard maar zeker ook je dressuurpaard.

Dressuurpaarden over cavaletti’s

Juist voor de dressuurpaarden is dit een aangename afwisseling en bewezen is dat door de Cavaletti trainingen te volgen je paard beter gaat lopen en er steeds betere resultaten worden geboekt.

Lammert Laseur en Cavaletti training

Lammert Laseur is oud internationaal springruiter op GP niveau, heeft in de selectie gezeten voor de Olympische spelen. Zijn opleiding in de paardensport is niet de minste, bij oa Anton Ebben, Johan Heins en in Duitsland. Niet voor niets is hij dan één van Nederlands beste instructeurs welke hij ook met veel passie doet.

Lammert staat bekend als dé instructeur als het gaat om het oplossen van rij-technische problemen, uit het hele land weten ruiters hem te vinden en ook door zeer gerespecteerde instructeurs welke er niet meer uitkomen wordt zijn hulp ingeroepen.

De Cavaletti training kan elke ruiter en paard van alle niveaus volgen.

Meedoen 25 maart!

25 Maart is deze clinic te volgen bij de Panta Rhei;

Kosten:

  •  25 euro voor deelname in een groepsles (maximaal 5 deelnemers, duur 60 minuten)
  • 35 euro voor deelname in een duoles (met zijn tweetje, duur 45 minuten)
  • 45 euro voor deelname van een privéles (duur ongeveer 30 minuten)

Let op! Lammert is niet van de klok, elke les moet goed worden afgesloten en pas dan stopt Lammert, het kan dus voorkomen dat het uit loopt.

Betalen contant bij aanvang in de kantine.

Inschrijven kan dmv het aanmeldingsformulier…..