Oefenjacht Manege de Treekhoeve

Kaart wordt geladen...

Wanneer
11-03-2018
Hele dag

Locatie
manege de Treekhoeve

Categorieën Geen Categorieën


Oefenjacht bij Manege de Treekhoeve

Zondag 11 maart is er bij manege de Treekhoeve een oefenjacht. Altijd eens een jacht willen rijden dan is dit zeker de moeite waard.

Over het mooie terrein in de bossen van de Treek in Leusden is een kleine oefenjacht uitgezet met natuurlijke hindernissen welke desgewenst gesprongen kunnen worden.

Herrie Kruis jachtruiter in hart en nieren

Gastheer Herrie Kruis is een zeer ervaren jachtruiter welke in het seizoen op zaterdag te vinden is te paard op de jachtvelden van jachtvereniging Soestdijk.

Normaal gesproken wordt de slipjacht gereden doordat de honden een slip volgen, echter voor deze oefenjacht is er een speciale route uitgezet en volgt u de Fieldmaster van de dag, Herrie kruis, deze mag ook niet worden gepasseerd.

In een grote groep door de Treek

Net als bij de slipjacht wordt er met respect gereden en is er respect voor de natuur. Je rijd met een grote groep waar iedereen met elkaar rekening houd en zo nodig helpt.

Van meet tot en met speciaal jachtmenu

Om 12 uur is het verzamelen in de kantine (de meet), er zal dan een praatje zijn door Herrie en enig uitleg hoe er gereden gaat worden en enkele regels. Hierna kan er gezadeld worden en verzameld iedereen zich voor vertrek rond 13 uur.

Er zullen twee runs worden gereden met een sherry stop waar een broodje en iets te drinken wordt aangeboden aan de ruiters.

Na de tweede run wordt iedereen weer verwacht in de kantine waar een heus after hunt is en een napraatje van de gastheer. Aansluitend is er een jachtmenu waaraan iedereen mag deelnemen, wel opgeven met hoeveel mensen je wil deelnemen aan het jachtmenu, voor ruiters is dit inclusief maar ook introducees kunnen zich hiervoor opgeven.

De oefenjacht is ook mooi op diverse plekken in het bos te volgen te voet of per fiets.

Kosten

Deelname ruiters 37,50 euro inclusief jachtmenu pp

Alleen deelname aan het jachtmenu 9,50 euro pp

Meer info over de Treekhoeve……

 

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon nummer (verplicht)

Adres

Postcode

Plaats (verplicht)

Op welk niveau rijdt u?
PuppyBBBLMZ>Z

Rijd op een? (verplicht)
PaardC ponyD ponyE pony

Aantal personen deelname jachtmenu en opmerkingen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (verplicht)
JaNee