springclinic lammert laseur

Bijscholing voor licentiepunten

Eerst volgende bijscholing, 23 september 2017 in Bodegraven, inschrijven kan via het volgen van deze link!
bijscholing organiseren met licentiepunten

Het is van groot belang om je instructie voldoende bij te scholen, je wilt immers dat er op goed niveau les wordt gegeven op je manege of stal om je zo altijd te kunnen onderscheiden.

Wij kunnen geheel op maat bijscholing organiseren waarvoor licentie punten kunnen worden uitgegeven vanuit de KNHS, alle deelnemers ontvangen tevens een certificaat van ons.

Belang van bijscholing

Bij het op maat bijscholen van instructie zal er gericht op problemen worden ingegaan welke in de praktijk voor doen, instructie krijgt tips en krijgen weer een frisse kijk op het lesgeven.

Naast dat het een leerzame dag is het ook een teambuildings dag!!

Licentie punten KNHS

Instructeurs zijn niet verplicht om zichzelf bij te scholen maar is natuurlijk wel wenselijk, daarnaast weet je dat instructie altijd up to date is. Bijscholing kan je uiteraard gewoon via de KNHS volgen maar dit zijn vaak onderwerpen die leuk of interessant maar voor de ontwikkeling of de puntjes van je eigen instructie op de i te zetten hebben wij een speciale bijscholing samengesteld.

Deze bijscholing is goedgekeurd door de KNHS waardoor hiervoor ook licentie punten voor kunnen worden uitgegeven.

informatie

De bijscholing kunnen wij organiseren voor manege of stal houders maar ook verenigingen. Voor meer informatie kunt u een mail naar ons sturen, wij nemen dan contact met u op. De bijscholing wordt geheel op uw wensen aangepast en hoeft niet speciaal voor alleen springen te zijn, denk ook aan gymnastieken met je paard door middel van balken of dressuurmatig lesgeven.