Ervaringen van onze lesklanten

Graag willen wij weten wat jullie van onze lessen en/of clinics vonden en zouden het erg op prijs stellen als jullie hier je ervaringen op willen schrijven.

 

6 gedachten over “Ervaringen van onze lesklanten”

  1. Wat een vakman die Lammert Laseur! Heeft met zijn kennis, kunde en vooral rust, mijn dochter en haar paard na een dip van stops weer volledig op de rit gekregen! Paard en ruiter hebben weer vertrouwen in elkaar en plezier in de sport. Super blij en dankbaar zijn wij.

  2. Lammert heeft mij 2 jaar geleden geholpen met het zadelmak maken van mijn lenige en bijdehandte paard. In alle rust, toch consequent heeft hij mij, maar ook mijn paard vertrouwen gegeven. Nu neem ik nog regelmatig spring- en crossles bij Lammert en dat gaat niet anders dan met rust en vertrouwen. Lammert zal je geen dingen laten doen die jij of je paard (nog) niet aan kan. Daarbij heeft hij voor iedere type paard, de juiste tips om beter te worden als team. Ik ben in ieder geval blij met de lessen (en onze vooruitgang!).

  3. Al drie keer een leuke clinic gereden bij Lammert. Het leuke was dat ik elke keer net iets meer gedaan had, dan ik dacht dat ik kon. Erg motiverend.

  4. 7 jaar geleden mijn eerste jonge paard gekregen. Een hele dominante ruin waar geen land mee te bezeilen was. Daar waar menigeen afhaakte en me adviseerde mijn paard te verkopen stond Lammert er altijd om ons er doorheen te slepen. Met zijn strenge maar eerlijke en rustige aanpak heeft hij ons gekregen waar ik nooit dacht te komen.
    Ik zou Lammert aan iedereen aanraden en ben hem onwijs dankbaar voor alles wat hij voor mijn en mijn paard heeft betekend!

  5. 3 jaar geleden ben ik verlamd geraakt door een val met paard. Toch weer op het paard, weer op concour. Maar door onzekerheid draaide ik vaak weg voor hindernissen, of zette ik ze stil, ik stapte op geen jong paard meer.. Door lammert rij ik weer vol vertrouwen in de ring, met mijn 4 en 5 jarige paard. Ook rij ik weer fijne rondes op hoger niveau! Lammert is als een vader figuur voor mij zoveel vertrouwen dat die geeft, zowel met de lessen, als op de wedstrijden.. Ik ben hem zo dankbaar dat ik hoop dat we binnen kort weer op hoog niveau kunnen mee draaien!

  6. Eerst een aantal clinics bij Lammert gereden omdat ik op zoek was naar iemand die mij verder kon helpen met mijn paard. Ik heb met dit paard al veel wedstrijden gewonnen maar evenzoveel slechte resultaten gehaald. Sinds kort definitief overgestapt naar Lammert en in korte tijd al veel bijgeleerd. Alleen daarom al stap ik weer met veel motivatie op mijn paard om mijn paard maar vooral mijzelf te verbeteren. Bedankt voor de fijne lessen tot nu toe en ik hoop dat er nog vele zullen volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *