Cavaletti en spring clinic olv Lammert Laseur

Kaart wordt geladen...

Wanneer
01-09-2019
Hele dag

Locatie
Hoeve Buiten Verwachting

Categorieën Geen Categorieën


Ook dit jaar zijn wij weer uitgenodigd om een clinic dag te organiseren bij Hoeve Buiten Verwachting

Er kan gekozen worden voor een Cavaletti training, speciaal voor dressuur ruiters of voor een spring training. De ervaring beleven van het trainen van Cavaletti of de puntjes op de i zetten in het springen, alles kan.

Cavaletti training

In Duitsland is het heel normaal bij de top dressuurruiters om wekelijks een aantal keren met Cavaletti te trainen om het paard soepeler en scherper te maken. De resultaten na 1 les onder goede begeleiding is enorm en zal je een heel ander paard voor terug krijgen.

Spring Training

Of je nu een basis ruiter bent of een top sport ruiter maar ook als je een probleem hebt weet Lammert je hier verder mee te helpen of het probleem op te lossen.

Lammert heeft zelf actief meegedraaid in de top sport en heeft honderden verschillende paarden gereden en uitgebracht.

Meedoen….

Wil je mee doen geef je dan op via het aanmeldingsformulier….

Kosten

  •  45 euro privéles, 30 minuten
  • 35 euro pp duo of trio les, 45 minuten
  • 25 euro pp voor een groepsles, 60 minuten (indien er te weinig aanmeldingen zijn zullen wij het omzetten in een duo of trio les.

Lammert gaat wel door tot het goed gaat en hierdoor kan de training uitlopen. Wij maar ook zeker de ruiter heeft er niets aan als het niet goed wordt afgesloten en met een (groter) probleem naar huis gaat.

Trouble shooter

Lammert staat bekend als dé instructeur als het gaat om problemen. Heb je een probleem, hoe klein ook, alles is in een korte tijd op te lossen. Geef bij aanvang door waar je mee zit, denk niet “ik zeg niets” Lammert ziet het toch.

Wij hopen er weer een mooie dag van te maken!

Meekijken als (aankomende) instructeur is altijd mogelijk. Al sta je de hele dag naast hem, Lammert heeft hier geen problemen mee en zal je alles uitleggen en zal je veel tips en tricks mee krijgen, ook kan je hem alles vragen.