Cavaletti of spring training olv Lammert Laseur bij dreamstables in Amersfoort – cancelled

Kaart niet beschikbaar

Wanneer
30-01-2021
Hele dag

Locatie
Dreamstables

Categorieën Geen Categorieën


Ivm de lockdown is deze traininng verplaatst naar 20 februari 2020!

Zaterdag 30 januari 2021 cavaletti en spring trainingen olv Lammert Laseur bij Dreamstables in Amersfoort.

Het optimale uit je paard halen en daarbij een welkome afwisseling dat kan je bereiken met een training olv Lammert Laseur.

Balans en coördinatie trainen van het paard

Een goed balans en coördinatie is erg belangrijk als basis van alle oefeningen, het is dan ook al in de basis belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden. Een goed balans of evenwicht is wanneer zonder verstoringen veranderingen plaatsvinden en coördinatie is alles op elkaar afstemmen. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan maar als alles bij elkaar komt zullen de oefeningen zowel in het springen als de dressuur als vanzelf gaan.

Om de balans en coördinatie van het paard  en ruiter goed aan te leren zijn het trainen met cavaletti erg belangrijk, in Duitsland trainen daarom ook dressuurruiters wekelijks met cavaletti. Er is met cavaletti erg veel mogelijk en zijn op diverse manieren neer te leggen maar wij raden toch aan om te starten met “eenvoudig”  de cavaletti in een rechte lijn te leggen, ook hier is veel variatie in te bedenken door ze juist verder van elkaar te leggen of dichter bij elkaar maar ook door te verhogen of te verlagen. Een rechte lijn rijden over de cavaletti klinkt makkelijk maar is dit zeker niet, hier is juist balans en coördinatie van groot belang.

 

Trainingen van Lammert zijn erg populair

Lammert is een paardenman in hart en nieren en heeft enorm veel ervaring zowel op het paard maar ook zeker als het gaat om instructie. Honderden verschillende paarden heeft hij in zijn leven getraind en uitgebracht op nationaal en internationaal niveau, oud A-kader lid senioren en deelgenomen in de selectie van de olympische spelen van Barcelona.

Belangrijk is het dat je plezier in het rijden hebt en weet als geen ander hoe hij je op een éénvoudige manier uit te leggen. Hij weet rij-technische problemen vrij simpel op te lossen en daarnaast is hij één van de weinige instructeurs in Nederland welke zich heeft gespecialiseerd in het trainen met cavaletti.

Cavaletti trainen

Cavaletti trainingen zijn in Duitsland zeker ook voor de dressuurruiters erg belangrijk en wordt wekelijks meegenomen in de standaard trainingen. In Nederland begint dit ook steeds meer terrein te winnen wat goede ontwikkelingen zijn.

Cavaletti trainingen olv Lammert zijn al bekend bij vele ruiters en is voor iedereen om aan deel te nemen of je nu een basis ruiter bent of in de topsport rijd, je haalt hiermee alles uit je paard wat je nodig hebt voor succes. Simpel trainen aan balans en coördinatie.

Technisch goed leren springen

Lammert is een gerespecteerde springruiter en instructeur. Door de jaren lange ervaring weet hij als geen ander je de basis van het technisch goed leren springen aan te leren. Wanneer zet een paard af en hoe kun je dit zelf leren voelen of waarom tikt je paard altijd de balken aan maar ook rustig leren aan rijden naar de sprong toe, Lammert weet je simpel de truckjes aan te leren en kan je begeleiden naar grote hoogte.

Zaterdag 30 januari 2021 trainingen olv Lammert bij dreamstables

Zou je een training olv Lammert willen volgen dan kan dit op zaterdag 30 januari bij dreamstables in Amersfoort. Er is een keuze uit cavaletti training of springtraining welke voor elke ruiter geschikt is.

Kosten zijn 35 euro voor een duo/trio les, je rijd dan ongeveer 45 minuten onder deskundige begeleiding.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een privéles, hiervan zijn de kosten 45 euro voor ongeveer een half uur.

 

Opgeven gaat rechtstreeks via dreamstables door middel van het onderstaande aanmeldformulier.

Wist je dat je op woensdag en vrijdag op dreamstables een oefenparcours staat!

Zou je hier willen springen dan is dat mogelijk door op te geven bij Maikel Heemskerk op 06 1506 8946

Wil je dit graag onder begeleiding willen doen dan kun je dit aangeven, hiervoor zullen extra kosten in rekening gebracht worden afhankelijk van de tijd dat Lammert met je bezig is.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Plaats (verplicht)

  Inschrijven voor volgende clinic (verplicht)
  cavaletti trainingspringtraining

  Op welk niveau rijdt u?
  PuppyBBBLMZ>Z

  Rijd op een? (verplicht)
  PaardA ponyB ponyC ponyD ponyE pony

  Les keuze bij springclinics?
  Privéles, kosten 45 euroDuo/trio les, kosten 35 euro

  Uw opmerkingen

  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (verplicht)
  JaNee

  Ja, ik heb de algemene voorwaarden en clinic informatie gelezen en ga hiermee akkoord (verplicht)


  Facebooktwitter