Cavaletti Schuurman

Cavaletti of spring training van Lammert Laseur in Bodengraven

Kaart wordt geladen...

Wanneer
18-06-2022
Hele dag

Locatie
Hippisch centrum Bodegraven

Categorieën Geen Categorieën


Zaterdag 18 juni is Lammert bij Hippisch centrum Bodegraven voor een cavaletti training. Wil je liever een spring training dan kun je hier ook voor opgeven.

De cavaletti training is speciaal voor dressuurruiters welke meer uit hun paard willen halen en is geschikt voor elk niveau van basis tot top sporter.

De springtraining is gericht op technisch goed leren springen.

Lammert Laseur is een begrip in de paardensport welke zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Al jong zat hij op het paard, heeft meer dan honderden paarden afgericht en uitgebracht in de sport nationaal en internationaal. Heeft in het A-kader gezeten en was geselecteerd voor de olympische spelen in Barcelona echter kon hij door omstandigheden hier niet aan deelnemen.

Lammert geeft al jaren les en velen zijn dan ook door hem opgeleid, dressuur en springen. Daarnaast is Lammert gespecialiseerd in rij-technische problemen oplossen en cavaletti trainingen.

Rijd je een training van Lammert dan ziet hij al snel waar de pijn punten zitten en waar je moeite mee hebt, hij weet deze dan ook vaak op een simpele manier op te lossen. Niet voor niets eindigen leerlingen die een training volgen met de woorden “ik voel een heel ander paard” en komen met een grote glimlach van het paard.

Wil je mee doen dan kun je inschrijven via het inschrijf formulier.

De kosten zijn:

Privé les 45 euro, 30 minuten intensief les

Trio les 35 euro, 45 minuten les