Cavaletti training hoeve buiten verwachting

Kaart wordt geladen...

Wanneer
05-10-2018
12:00 am

Locatie
Hoeve Buiten Verwachting

Categorieën Geen Categorieën


cavaletti training olv Lammert Laseur

Lammert staat bekend om de cavaletti trainingen welke hij speciaal voor de dressuurruiter heeft ontwikkeld en welke geschikt is voor elke paard en elke ruiter.

In Duitsland zijn de cavaletti trainingen met dressuurpaarden een onderdeel van de wekelijkse training waardoor veel winst is te behalen ook op top niveau.

Recht richten, op twee teugels rijden, soepel paard en meer….

Met de cavaletti training welke speciaal door Lammert is ontwikkeld zal je merken dat met één les je al een heel ander paard hebt. De gangen van het paard zullen beter ontwikkelen waardoor de oefeningen welke in de dressuur voorkomen, ook op hoger niveau, beter en correcter kunnen worden uitgevoerd.

Maar ook het paard heeft er veel baat bij en zal beter over zijn rug lopen en sterker worden.

Lammert is een springruiter, wat weet hij van dressuur..

Lammert is klassiek opgeleid waarbij de dressuur nog een belangrijk onderdeel was, je moest op het zelfde niveau dressuur presteren als het niveau welke je sprong.

Vele paarden heeft Lammert getraind en opgeleid waardoor hij een uitmuntend gevoel heeft ontwikkeld. Ook hier is de dressuur een belangrijk onderdeel.

Lammert staat daarnaast bekend als de instructeur als het gaat om het oplossen van problemen en zal hier een eerlijk oordeel in geven. Een probleem is meestal in een kort tijdsbestek te taxeren en met één les al resultaat geboekt gaat worden. Ook je eigen instructeur is hierbij van harte welkom, Lammert geeft graag zijn kennis over naar de huidige generatie instructeurs.

Voor wie is deze training geschikt…

Binnen 20 minuten snapt een paard onder goede begeleiding hoe deze erover moet lopen. Het advies is dan ook om het niet thuis eerst te gaan experimenteren zonder deskundige begeleiding, dit zal eerder een contra reactie geven.

Voor elke ruiter is het geschikt en voor elk niveau of het nu een beginnende ruiter is voor een goede balans of een top sport ruiter om de moeilijkste oefeningen op een paard vriendelijke manier te leren  en een sterke achterhand, motor, te ontwikkelen.

Wij adviseren altijd om voorafgaande aan de clinic met Lammert te bespreken als er een probleem is of waar je tegen aan loopt. Geef je dit niet voorafgaande aan dan zal dit invloed hebben op de hele avond, Lammert ziet het probleem toch en zal dit altijd proberen het zo veel mogelijk op te lossen waardoor er niet meer op de aangegeven tijd begonnen kan worden.

Meedoen aan de cavaletti training…

Zou je mee willen doen aan de cavaletti training dan is dit mogelijk door je in te schrijven via het aanmeldingsformulier.

Vrijdag einde van de middag en de avond is Lammert aanwezig bij Hoeve Buiten Verwachting en zal er in de binnen rijbaan gereden worden in groepjes van 4 combinaties.

Kosten zijn 25 euro per combinatie.

Graag op het aanmeldingsformulier aangeven vanaf hoe laat je aanwezig kunt zijn en de datum van de clinic.

Indeling:

Groepsles 1 start om 16 uur
Joyce Groenenberg
Joyce Vijverberg
plekje vrij
Nelle
Plekje vrij
Priveles start om 17 uur
Brenda Oudshoorn
Pauze
Groepsles start om 18 uur
Esther Correa
Anja Lap
Jacqueline Visser
Plekje vrij
Plekje vrij
Groepsles start om 19 uur
Suzan Bunnik
Sharon Wijk, van
Patricia Hoogervorst
Willy Steenwijk
Esmee Velders