Cavaletti training of springtraining olv Lammert Laseur

Kaart wordt geladen...

Wanneer
21-11-2020
Hele dag

Locatie
Stal Panta Rhei

Categorieën Geen Categorieën


Zaterdag 21 november zijn wij uitgenodigd bij stal Panta Rhei om een dag vol trainingen te geven. Voor elke ruiter dressuur of springen van basis ruiter tot sportruiter zijn er trainingen geheel naar wens samen gesteld.

Wie is Lammert

Lammert is een paardenman in hart en nieren, zelf internationaal springruiter geweest en geselecteerd voor het A-kader. Vele paarden heeft hij getraind en uitgebracht in de sport, in zijn stage reed hij gemiddeld 25 verschillende paarden per dag en daardoor weet hij elk probleem op te lossen.

Al vele jaren geeft hij met veel enthousiasme lessen aan diverse verschillende ruiters van basis tot en met top sport. Enkele jaren geleden is hij naast de spring en dressuurruiters ook begonnen met cavaletti trainingen en beheerd hij als één van de weinige instructeurs volledige kennis hiervan.

Er zijn een aantal uitspraken welke typerend zijn voor Lammert;

Rust in het rijden; Positief; motiverend; niet te moeilijk denken; problemen zijn er om opgelost te worden; natuurlijk kan je paard dat; als ik zie dat je paard dit niet kan zal het je ook niet laten doen.

 

Cavaletti training

De cavaletti training zijn in groepjes van maximaal 3 combinaties maar wil je meer focussen of is er een probleem dan kun je ook kiezen voor een privéles.

De les wordt rustig opgebouwd, er wordt naar je niveau gekeken en hieraan aangepast. Voor Z> ruiters is dit een mooie voorbereiding naar de passage maar ook de minder gevorderde ruiters zullen veel uit hun paard halen.

Cavaletti trainingen zijn zowel voor paard en ruiter een goede oefening, je paard zal zijn achterhand goed gaan gebruiken en help de motor op gang. Voor de ruiter is het een hele goede oefening voor je balans maar ook recht richten gaat op een natuurlijke wijze.

 

Springtraining

Omdat Lammert veel ervaring heeft met springen en al ziet wat er gaat gebeuren voor dat je het zelf in de gaten hebt weet hij je goed te begeleiden.

Heb je moeite met afstanden rijden heeft Lammert makkelijke trucjes om dit aan te leren. Ook de basis, welke erg belangrijk is voor jong en oud kan Lammert je mee helpen.

Lammert weet elk rij-technisch probleem op te lossen, wij adviseren dan wel om je op te geven voor een privéles zodat alle aandacht naar jouw gaat.

 

Les keuzes en kosten

Duo/trio lessen, 45 minuten voor 35 euro

Privéles, 30 minuten voor 45 euro

Let op! Lammert stopt pas als het goed gaat hierdoor kan het zijn dat het wat uit loopt.

Opgeven ka via het inschrijf formulier.

 

Geef aan als je met iemand samen komt, hier houden wij rekening mee.

Delen op sociaal media wordt zeer gewaardeerd.