springclinic lammert laseur

Training en spring training olv Lammert Laseur bij Gunterstein in Breukelen

Kaart wordt geladen...

Wanneer
12-01-2019
Hele dag

Locatie
rv Gunterstein

Categorieën Geen Categorieën


Cavaletti training olv Lammert laseur

Ook dit jaar zijn wij weer uitgenodigd door stal Gunterstein om het geven van cavaletti en spring training.

Speciaal ontwikkeld door Lammert laseur

Lammert heeft speciaal voor de dressuur ruiter een cavaletti training ontwikkeld welke voor elke ruiter op elk niveau getraind kan worden. Hierbij ontwikkel je samen met je paard een goede balans en kan je het paard goed recht richten, daarnaast word het paard hier sterker van.

https://youtu.be/Ejk3ykPi1SU

Lammert is toch een springruiter….

ja dat klopt, Lammert heeft in het A kader gezeten maar zijn opleiding was klassiek waarbij ook de cavaletti een belangrijk onderdeel was.

Lammert het vele paarden getraind en heeft een uitmuntend gevoel en kan een paard in kort tijdsbestek goed taxeren. Ook staat Lammert bekend als één van dé instructeurs van Nederland. Is hij docent welke is verbonden met de opleidingen van Bas de Recht voor de ORUN en neemt examens af voor de ORUN.

https://youtu.be/SWIRqdVHghY

Springtraining

lammert staat bekend als de instructeur als het om springen gaat en voor het oplossen van problemen. Zijn werk terrein ligt door heel Nederland en onder zijn leerlingen zitten ook internationale springruiters. Maar ook bij de beginnende springruiter ligt zijn hart omdat hij het belangrijk vindt dat iedereen recht heeft in goed les en een goede basis mee krijgt.

Meedoen en opgeven…

Opgeven kan door het invullen van het aanmeldingsformulier….

De kosten zijn:

  • 45 euro voor een privéles, duur 30 minuten
  • 35 euro voor een duo of trio les, duur 45 minuten (dit hangt van de aantal deelnemers/niveau af zal er worden ingedeeld in een duo of trioles)
  • 25 euro voor een groepsles, duur 60 minuten

In de week voorafgaande aan de clinic zal de indeling op onze site worden gepubliceerd onder dit bericht, op facebook en per mail.