eva de man les van Lammert Laseur

Grand Prix amazone lest wekelijks bij Lammert Laseur!

Subtop-amazone Eva de Man heeft het “spring”-werk onder begeleiding van Lammert Laseur sinds kort ook tot vast onderdeel gemaakt.

Vooruitgang in wisselseries en pirouettes met hulp van Lammert Laseur.

“Ik kan goed merken aan mijn dressuurpaarden dat het ze goed doet. Zo merk ik vooruitgang bij het ene paard in de wisselseries en met een andere dat de pirouettes echt zijn verbeterd”, aldus Eva.

Het versterkt de band met mijn paarden…

“Je hoort tegenwoordig natuurlijk overal dat afwisseling goed is in de training, maar zomaar wat aanrommelen is niets voor mij. Ik ben heel serieus met mijn paarden en daarom heb ik Lammert ook ingeschakeld. Behalve dat er specifieke oefeningen beter gaan, merk ik ook dat mijn paarden in het geheel fijner gaan en het versterkt de band, die ik met ze heb nog meer.”

Eva de Man werkt en traint bij stal Panta Rhei in Waverveen. Binnenkort zal hier een speciale clinic komen onder leiding van Lammert Laseur speciaal voor dressuur ruiters en het rijden van balken en wellicht een heel klein sprongetje!

Wil je met je dressuurpaard ook eens een les afspreken olv Lammert dan is dit uiteraard mogelijk door contact op te nemen met de Lammert Laseur Academie..

Lammert Laseur behoort tot de top instructie in Nederland en is geen onbekende in de springsport. Onder zijn leerlingen behoren alle soorten combinaties van dressuur, springen en eventingruiters op elk niveau van puppy t/m top sport.

Het motto van Lammert is dan ook “rust in het rijden” en weet uit elke leerling het beste naar boven te halen zonder hoge druk, “paardrijden moet leuk zijn”

Facebooktwitter