Instructie springen dressuur en cross

Instructie en springlessen voor topruiters en beginners

Instructie kan op elk niveau en elke discipline worden gegeven, Lammert is All Round en klassiek opgeleid en heeft bij grote stallen in binnen en buitenland gewerkt. Heeft nauwe contacten met de werkgroepen van de KNHS regio Utrecht voor o.a. instructie, juryleden, parcoursbouwers en het promoten van de springsport in de regio.

Lammert behoort tot één van de top instructeurs van Nederland en is een waar kunstenaar op het springen, hij heeft een perfect oog. Het overbrengen kan hij perfect en weet het duidelijk uit te leggen, een top ruiter is meestal nog geen top instructeur, Lammert beheerst dit beide!

“Een goede instructeur kijkt niet op de klok, die kijkt naar de combinatie”

Zo veel mogelijk uit een combinatie halen

Lammert laseur beheerst de kunst om met rust zoveel mogelijk uit een combinatie te halen of het nu dressuur of springen is, belangrijk is wel dat je het paardrijden leuk blijft vinden en dat het voor iedereen bereikbaar moet zijn om correct les te krijgen. Hij beheerst de kunst om zelfs combinaties die er even niet meer uitkomen, vast zitten of toch angst hebben weer op de goede richting te krijgen. Door de nauwe samenwerking met dierenartsen is het mogelijk om een revalidatie schema goed te kunnen begeleiden, rijtechnisch en aan dubbele longes.

Door de ervaring als internationaal springruiter en jaren internationaal stalruiter te zijn geweest is hij altijd in staat problemen te kunnen oplossen. Hij  schroomt er niet om om zelf op het paard te gaan zitten, een goede instructie moet de oplossingen van problemen ook altijd zelf kunnen oplossen.

Lammert vind het belangrijk zijn leerlingen te begeleiden op wedstrijden, hier zie je wat er gebeurt, dit is een service voor zijn leerlingen. Lees meer over wedstrijdbegeleiding……

Springles voor iedereen

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk of je nu een puppy, gevorderd of wedstrijdruiter bent.

“Voor iedereen moet goede instructie beschikbaar zijn en zal er geen onderscheid hoeven zijn in combinaties”

De lessen worden op je eigen locatie gegeven of op een locatie naar keuze. Elke donderdag staat er een oefenparcours bij stal Groenendaal in Bunschoten waar hij met vele leerlingen regelmatig naar toe gaat, dit dient direct met Lammert Laseur geregeld te worden ivm zijn planning.

IMAG0442_1

Dressuurles

Doordat Lammert allround is opgeleid beheerst hij ook de kunst om goede dressuurlessen te geven. In zijn begintijd was je verplicht om naast het springen ook dressuur te blijven rijden en heeft hij ook op Z niveau gereden.

Lammert geeft tot vandaag de dag nog steeds aan ook Z dressuurruiters niet onverdienstelijk les!

Dressuur is de basis, ook voor het springen……

Bijscholen van instructie

Lammert Laseur schoolt op diverse locaties staleigenaren/houders bij, ook geeft hij speciale bijscholing voor instructie. Ben je met je ORUN bezig dan kan Lammert je coachen  en begeleiden.

Vind u het interessant om hieraan deel te nemen, of wilt u uw instructie laten bijscholen, neem dan per mail contact op.

Voor ORUN kandidaten die graag wat bijscholing willen hebben op springgebied kan Lammert je hierin begeleiden. Samen zullen wij jouw combinatie lesgeven, nemen wij afstanden door en waar je op moet letten bij het geven van springlessen.

“Helaas kom ik bij alle clinics combinaties tegen waar de basis niet goed gelegd is….. juist instructie welke de beginselen moeten aanleren hebben de meeste bijscholing nodig, vraag daarom altijd bij de instructeur na of ze dit ook inderdaad bijhouden”