Lammert in Dressuur Magazine

Cavaletti training in Dressuur Magazine

Afgelopen zondag hebben wij een zeer geslaagde dag gehad bij stal Panta Rhei in Waverveen. Ruim 28 dressuurdeelnemers volgde een training van Lammert Laseur in het trainen van cavaletti.

 

De ruiters vonden dit behoorlijk spannend “mijn paard is lomp en zal alle cavaletti wel aanstoten”. Dit was een veel gehoorde opmerking voorafgaande maar na afloop was iedereen blij verrast hoe het was gegaan.

Ruiters waren na afloop zeer tevreden en ongeloof hoe na afloop het paard liep “het paard liep aan het einde zoveel lekkerder” en “ik wil vaker”

Uiteraard komt hier een vervolg op en zijn wij al aan het kijken naar een nieuwe datum!

 

15 November hebben wij hier een bijscholing over, deze is niet alleen open voor instructeurs, welke hiervoor 60 licentie punten krijgen maar ook als je hierin geïnteresseerd bent, iedereen is welkom. Opgeven en meer informatie via onze link……

Naar aanleiding van deze clinic is er een stukje gepubliceerd op de site van Dressuur Magazine, dit als voorloper op het interview voor het blad met Eva de Man en Lammert Laseur welke in het eerst volgende nummer wordt gepubliceerd!

Naar het artikel!

Facebooktwitter