Paardensportmassage

Paardensportmassage voor ieder paard

Voor elk paard is een paardensport massage geschikt, na de massage zal je direct verschil voelen en je paard zal zijn dankbaarheid tonen.

Kirstin werk volgens de Massage Hippique methode, hiervoor heeft zij de opleiding succesvol afgesloten.

Door het masseren voel je het paard……… geeft zich over……….. Krijgt conditie en spieropbouw………………. Zijn psyche zie je zichtbaar veranderen…………. Dit zijn de dingen die het vak als paardensportmasseur zo mooi maken.

Na een behandeling van een paardensportmasseur is het verstandig minimaal 10 minuten te stappen, liefs op een harde ondergrond voor de doorbloeding. Indien het de eerste massage is dag erop ook rustig stappen, vooral niet na een massage direct aan de longe en vooral niet galopperen! Laat je paard aan zijn lichaam wennen dit voorkomt blessures!

Natuurlijk kunnen we hele verhalen op de site zetten van wat, hoe en waarom, doen wij niet…….. U heeft waarschijnlijk al het hele internet gegoogled en heeft al een heleboel informatie binnen gekregen, het komt allemaal op het zelfde neer, het gaat om de techniek die je is aangeleerd bij de opleiding en belangrijker het gevoel wat je kan overbrengen, daar sta je achter of niet.

Kirstin komt voor het paard en niet voor de ruiter/eigenaar, het paard geeft het zelf aan als je de gave hebt om te durven voelen, zal daarom geen hele verhalen ophangen en blijft to the point. Een paardensportmasseur is geen dierenarts, hoefsmid of geneeskundige. Je moet dit of je moet dat zal je dan ook nooit horen na een behandeling.

Een volledige massage voor het paard duurt ongeveer ander half tot twee uur, dit is afhankelijk wat ik door het voelen en masseren tegen kom. De kosten zijn hiervoor 65 euro excl reiskosten vergoeding, buiten een straal van 20 KM.