springclinic lammert laseur

Spring problemen en hoe op te lossen

Lammert is gespecialiseerd in het oplossen van problemen welke ondervonden worden bij het springen maar ook dressuurmatig, bijna elk probleem kan worden opgelost.

Wij zijn geen voorstander om het paard in training te brengen, het probleem door iemand anders op te laten lossen, de kosten hiervan zijn hoog en ze worden veelal door goede ruiters getraind die weten wat ze moeten doen. Het zal na terug komst van de training vaak voorkomen dat het een paar keer goed gaat en dan vervalt het paard weer in het zelfde probleem. Dit is in veel gevallen een kort durende oplossing met hoge kosten. Het is de bedoeling dat je zelf met het probleem aan het werk gaat om dit op een correcte wijze op te lossen, hier zal je in de toekomst meer resultaten boeken.

Bij ons breng je je paard niet weg maar gaan wij samen het probleem zien op te lossen en te voorkomen. Het voordeel is dat je zelf gaat werken met het probleem zodat je het aanvoelt en weet hoe op te lossen.

In de meeste gevallen zal het met een les of 4 aardig zijn verholpen en zal je na de eerste les al duidelijke resultaten zien en voelen.

Nazorg vinden wij belangrijk en geven hier extra aandacht aan. Gaat het om problemen bij wedstrijden vragen wij je, zeker in het begin om je in te schrijven bij wedstrijden waar wij aanwezig zijn zodat Lammert je hierin kan begeleiden. Verder maken wij veel gebruik van filmpjes welke je snel kan door appen als je weer vast loopt, je laat het probleem filmen met je mobiel en verstuurd deze direct naar Lammert, hij zal dan terug bellen om advies te geven.

Indien het geen haalbare kaart is zal Lammert hier direct een eerlijk antwoord op geven, dit zijn echt uitzonderingen uiteraard.

Als TIP willen wij mee geven; Ga niet te lang door met zelf uitproberen om het op te lossen of het te zoeken in vele verschillende instructie, hoe langer er van alles wordt geprobeerd hoe groter het probleem gaat worden en het plezier dan afneemt.

Een goede ruiter is nog niet per definitie een goede instructeur, het is een kunst om het over te brengen!

Lammert word niet alleen bij beginnende ruiters ingeroepen als er een probleem is maar ook bij nationale en internationale ruiters.