Wedstrijdbegeleiding

De lessen stoppen niet bij wedstrijden

Lammert Laseur begeleid zo ver het kan al zijn leerlingen op wedstrijden, of dit nu springen of dressuur is, nationaal of internationaal. Voor zijn leerlingen welke willen inschrijven voor wedstrijden staat er in het evenementen overzicht bij welke wedstrijden Lammert in ieder geval aanwezig is.

In de lessen word er al naar de wedstrijd toe gewerkt. Op wedstrijden loopt Lammert met zijn leerlingen het parcours en bespreekt alle tips en tricks waarna hij begeleid met inspringen. Na het parcours evalueert hij hoe er gesprongen was zodat dit mee genomen kan worden in de tweede ronden.

“Een goede en betrokken instructeur begeleid zijn leerlingen op wedstrijden, juist dan zie je waar de schoen wringt…. Toch mis ik veel instructie bij het losspringen”

In de eerst volgende les wordt alles nog rustig besproken en zal er bij de moeilijke punten stil gestaan.

Wil je met wedstrijden ook graag met een sjabrakje rijden van Hippisch Team Lammert Laseur, dan zijn deze in de webshop te bestellen.

Lammert is voor de regio kampioenschappen samen met de KNHS regio Utrecht actief met het voorbereiden van de kampioenen om zich voor te bereiden op de Hippiade.

“Kan ik door omstandigheden niet bij mijn leerlingen aanwezig zijn op wedstrijden dan verplicht ik hun wel om na afloop een filmpje te sturen, telefonisch bespreken wij het dan nog dezelfde avond”

Alle wedstrijden waar Lammert aanwezig is voor begeleiding staan bij evenementen.